Access BARS™ bij Release Me Now

Release Me Now is hét adres voor Access BARS™ in Alphen aan den Rijn. Deze vernieuwde methode zorgt ervoor dat de stress in jouw leven vermindert, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe positieve energie. Op die manier creëer je rust, vrijheid en kalmte en verwijder je als het ware overtollige informatie.

Veel mensen vinden het moeilijk om om te gaan met onaangename veranderingen in hun leven. Vooral verdriet is een naar gevoel dat we liever wegstoppen. Lees in dit artikel meer over de bijdrage van Access Bars bij het accepteren en verwerken van verdriet.

In de praktijk

Een BARS™-behandeling zorgt ervoor dat jij al jouw ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen loslaat die je in alle levens hebt opgeslagen. In het hoofd zitten 32 Bars-punten die deze zaken eenvoudig loslaten zodra ze zachtjes worden aangeraakt. Bij elke sessie komen er wel vijf- tot tienduizend jaar aan beperkingen los. Hierbij betreft het aspecten waarin jij bereid bent om te veranderen. Of het nu om gezondheid, stress, slaap, geld, liefde of angst gaat: Access BARS™ helpt jou jouw leven meer te vormen naar zoals jij wilt dat het is. Met deze methode heb jij op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval kan jouw leven zelfs positief veranderen. De BARS™-therapie werkt ontstressend en geeft het lichaam de ruimte om spanningen zelf op te ruimen. Zo verdwijnt de mist in je hoofd en zal jij weer helder en duidelijk zien én voelen.

Een BARS™-sessie duurt doorgaans 60 minuten en het tarief hiervoor bedraagt €75. Ik raad je aan om minimaal 3 behandelingen af te nemen om een goed resultaat te behalen. Standaard voer ik de therapie uit in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn. Maak nu heel gemakkelijk een afspraak bij Release Me Now via deze link.

Wil je het graag een keer ervaren? Dat kan, dan boeken we een afspraak in voor 30 minuten. Neem hiervoor even contact op via tel. 085-8881690.
Meer informatie vraag je op via het contactformulier. Ik vertel je met genoegen verder over mijn werkwijze.

Volg ons

 
 
 

Informatie ontvangen over producten

Vraag Sample aan

Klik hier

Contactgegevens

  Frankrijkpark 41
  2408CC Alphen aan den Rijn
  085-8881690

  ingeschonewille@outlook.com
  https://www.releasemenow.nl  Reviews

 

Bij Release Me Now zijn pinbetalingen mogelijk, ook voor VISA en MasterCard.

Contactformulier