Blokkades opheffen met een online Release-sessie

Ken je dat gevoel van binnen dat je je geblokkeerd voelt? Dat er iets is wat je tegenhoudt en je steeds maar uitstelt, terwijl je het echt graag wilt? Lees dan verder. Want hier ga jij blij van worden.

Heb jij het gevoel dat iets je in de weg staat om datgene te gaan doen waar je echt naar verlangt? Je bent al zo lang bezig, maar de juiste stappen heb je nog (steeds) niet gezet. Je baalt ervan dat je datgene nog (steeds) niet hebt gedaan. Je voelt je ergens geblokkeerd. Je hebt alleen geen idee waar en hoe je dit kunt oplossen. Kom dan jouw blokkades opheffen met een online sessie via Release Me. Zo voel jij je snel weer lichter.

Samen blokkades opheffen

Als jij jouw blokkade(s) wilt oplossen, ben je nu op het juiste moment aan het lezen. Ik ga jou helpen deze emotionele blokkades los te laten, zodat de weg vrij is om datgene te gaan doen waar je naar verlangt. Hiervoor hoef je niet eens de deur uit, want we doen het online. Fijn vanuit huis op een moment dat past bij jou. Ik ben Inge Schonewille, Release-coach, en blokkades opheffen is mijn expertise.

Wat ik doe tijdens een online sessie is intunen op jouw energieveld. Ik ben dan samen met jou bij de blokkade, waardoor we samen de energetische blokkade kunnen opheffen. Ja, dat kan op afstand. Nadat we samen de blokkades hebben opgeheven, voel jij je een stuk lichter en is de weg weer vrij om nieuwe dingen te ondernemen. Uiteraard werken we samen en los jij zelf de blokkade op – met mijn hulp. Ik kan immers helaas niet zwaaien met mijn toverstaf (ja dat kan ik natuurlijk wel, maar dan zal er niet zo veel veranderen).

We’re in this together

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te gaan werken aan het oplossen van de blokkade, zodat je je weer blij en gelukkig kunt voelen. Wist je dat gelukkig zijn besmettelijk is? Als jij je blij voelt, profiteert jouw omgeving hier dus ook van! En mijn missie is om zoveel mogelijk mensen hier mee te helpen en de wereld nog een beetje mooier maken dan ze al is. Let's do this together.

Het tarief voor de online sessie is €55,- (60 min).

Weet je niet zeker of dit is wat je zoekt, dan kijk ik graag met je mee of deze Release sessie voor jou op dit moment iets kan betekenen. Bel gerust naar 085-8881690 of laat een bericht achter met je vraag en ik neem contact met je op.

Uiteraard kunt u ook direct online een afspraak maken.

Disclaimer: Release Me Now is niet verantwoordelijk voor het resultaat en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wat anderen zeggen over de online Release-sessie:

  • “Vanmiddag een sessie met Inge gehad. Zo mooi, puur en heel bijzonder. Ik had uit nieuwsgierigheid ingeschreven op de actie. Wat een belevenis en wat is mijn hart licht. Dankjewel lieverd.”
    Rivka

  • “Ik heb van Inge een geweldige clearing sessie gekregen. Release Me, dat doet haar naam eer aan. Want zo voel ik mij nu. Lieve Inge, je hebt dit met zoveel liefde, kennis en passie gedaan voor mij. En dat dit gewoon via de skype kan, wauw, dat maakt alle afstanden nietig in deze wereld. Super bedankt, en als ik weer een blokkade voel dan neem ik zeker weer contact met je op.”
    Miranda

  • “Release me doet haar naam echt eer aan. Mega mooie release sessies van alles wat jou niet meer dient. Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Inge.”
    Elenoor

Volg ons

 
 
 

Informatie ontvangen over producten

Vraag Sample aan

Klik hier

Contactgegevens

  Frankrijkpark 41
  2408CC Alphen aan den Rijn
  085-8881690

  ingeschonewille@outlook.com
  https://www.releasemenow.nl  Reviews

 

Bij Release Me Now zijn pinbetalingen mogelijk, ook voor VISA en MasterCard.

Contactformulier