✨Uitnodiging BalansBord maken✨

Herken jij dit ook? Je hebt een druk leven en soms heb je een dag of een paar dagen dat je niet zo lekker in je vel zit. Je bent even uit balans. Niks mis mee en daarvoor hoef je niet meteen bij Dokter Rossi op de bank te ploffen. Het is alleen best oncomfortabel. Dit hoort nu eenmaal bij het leven, (al moet dit niet te lang duren natuurlijk). Juist voor deze dagen dat het even wat minder gaat heb ik iets heel speciaals voor jou gecreëerd. Je gaat iets tastbaars maken voor jezelf om te herstellen in tijden dat het dus wat stormachtig is in je leven. Jouw eigen unieke BalansBord.

Tijdens deze workshop help ik jou om volledig vanuit jouw basis dit BalansBord te maken. En nee, dit is niet zomaar een BalansBord. Het is een krachtige blikvanger die jou steeds weer terug in balans brengt als je ernaar kijkt. Wauw is dat niet gaaf? En echt iedereen kan dit. Dus je hoeft geen speciale Crea Bea gave te hebben om hier aan mee te doen. ????

Op de bovenstaande foto zie je een creatie van mijzelf. Ik word erg blij als ik ernaar kijk en ik voel gelijk mijn energie weer stijgen en lichter worden. Sta je al te popelen? Ik wel want ik weet hoe enorm krachtig en helend dit werkt. En als jij een snelle beslisser bent en je voor woensdag 20 Maart aanmeld dan krijg je iets extra`s. Je krijgt dan 10% korting op deze toffe workshop.

#Kadotip: Verras je vriendin, je moeder of tante en ga gezellig samen een BalansBord maken.

Wanneer? - op maandag 15 april

Waar is het? - het Anker Chopinlaan 2, in Hazerswoude-Rijndijk

Hoe laat? - 10:00 uur

Hoe lang duurt het? - ongeveer 2 tot 2,5 uur

Jouw investering?  €27,-

Wat krijg je ervoor?

✨Alle materialen om je bord te maken

✨Koffie/thee/water

✨Versnapering

✨Een heerlijke ontspannen & creatieve ochtend

Aanmelden bij info@releasemenow.nl
ovv Workshop 15 april

Volg ons

 
 
 

Informatie ontvangen over producten

Vraag Sample aan

Klik hier

Contactgegevens

  Frankrijkpark 41
  2408CC Alphen aan den Rijn
  085-8881690

  ingeschonewille@outlook.com
  https://www.releasemenow.nl  Reviews

 

Bij Release Me Now zijn pinbetalingen mogelijk, ook voor VISA en MasterCard.

Contactformulier